Upisi u prvi razred šk.g. 2019./2020.
Autor: Maja Kralj Stančec, 30. 5. 2019.
Napomena: sve informacije koje morate znati o upisima otvaraju se klikom na ::opširnije:: neposredno ispod tablica. hotelijersko-turistički tehničari Broj razreda: 6 Predmeti koji se boduju za upis ( ocjene u 7. i 8. razredu ) + opći uspjeh na dvije decimale 5.,6.,7. i 8. razred Obavezan dokument za ostvarivanje prava na upis: potvrda liječnika školske medicine Upisi i dostavljanje dokumentacije u školu: ponedjeljak 15.7.2019. od 8:00 – 16:00h Zdravstveni zahtjevi za upis u program: (https://www.upisi.hr/docs/Jedinstveni%20popis%20zdravstvenih%20kontraindikacija.pdf) jezična gimnazija Broj razreda: 1 Predmeti koji se boduju za upis ( ocjene u 7. i 8. razredu ): + opći uspjeh na dvije decimale 5.,6.,7. i 8. razred / Upisi i dostavljanje dokumentacije u školu: ponedjeljak 15.7.2019. od 8:00 – 16:00h Zdravstveni zahtjevi za upis u program:
Upis u program obrazovanja hotelijersko-turističkih tehničara
Za upis u školu vrednuju se rezultati natjecanja iz znanja hrvatskog jezika, matematike, stranog jezika, geografije, povijesti i biologije.
Provjera znanja engleskog i njemačkog jezika za učenike koji te jezike nisu učili u osnovnoj školi, a žele ih učiti kao prvi strani jezik održat će se 18. lipnja 2019. u 12:00h ( učenici s teškoćama u učenju ), a za ostale učenike 2. srpnja 2019. u 10:00h.
Dio nastavnih sadržaja izvodi se na engleskom jeziku - formira se jedan razredni odjel temeljem uspjeha u prethodnom školovanju i roditeljske suglasnosti.
Termin dostave upisne dokumentacije je: 15.7.2019. od 8:00 - 16:00h
Na upise je potrebno donijeti:
- upisnicu
- potvrdu školskog liječnika o nepostojanju kontraindikacija za zanimanje
- potvrdu o uplati dodatnih troškova školovanja u iznosu 200,00kn
- original svjedodžbe 8. razreda i kopije svjedodžbi 5., 6. i 7. razreda
Uz navedenu dokumentaciju molimo da roditelji učenika koji su stekli pravo direktnog upisa na upise donesu
kopije rješenja o primjerenom obliku školovanja i preporuke stručnjaka ( logopeda/psihologa ) za individualizaciju/prilagodbu programa.
Upis u program jezične gimnazije
Za upis u školu vrednuju se rezultati natjecanja iz znanja hrvatskog jezika, matematike, stranog jezika, geografije, povijesti i biologije.
Provjera znanja engleskog i njemačkog jezika za učenike koji te jezike nisu učili u osnovnoj školi,
a žele ih učiti kao prvi strani jezik održat će se 18. lipnja 2019. u 12:00h (učenici s teškoćama u učenju), a za ostale učenike 2. srpnja 2019. u 10:00h.
Dio nastavnih sadržaja se izvodi na engleskom jeziku.
Termin dostave upisne dokumentacije je: 15.7.2019. od 8:00 - 16:00h
Na upise je potrebno donijeti:
- upisnicu
- potvrdu o uplati dodatnih troškova školovanja u iznosu 200,00kn
- original svjedodžbe 8. razreda i kopije svjedodžbi 5., 6. i 7. razreda
Uz navedenu dokumentaciju molimo da roditelji učenika koji su stekli pravo direktnog upisa na upise donesu
kopije rješenja o primjerenom obliku školovanja i preporuke stručnjaka ( logopeda/psihologa ) za individualizaciju/prilagodbu programa.
Novo !!!
OBRAZOVANJE ODRASLIH
UPIŠI SREDNJU ŠKOLU ili PREKVALIFIKACIJU
Godine života ili starosti ne trebaju biti prepreka da bi stekli novo zvanje ili promijenili zanimanje.
UPIŠI PROGRAM ZA STJECANJE SREDNJE STRUČNE SPREME ZA ZANIMANJE HOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR
Početak nastave: listopad 2024.
Za sve dodatne upite možete se obratiti stručnom voditelju obrazovanja odraslih, prof. Borisu Hrgoviću na broj: 091/300 3734 ili putem e-mail adrese: obrazovanje.odraslih@ss-hotelijersko-turisticka-zg.skole.hr
Više informacija u rubrici obrazovanje odraslih (lijevo).
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
STRUČNA PRAKSA
HOTELIJERSKO-TURISTIČKE ŠKOLE
Turistička zajednica grada Zagreba
Hrvatska turistička zajednica
Primjer rada.doc
Upute za pismene radove.pdf
No title
STARTEGIJA RAZVOJA HTS 2018.-2023_.pdf